Odontoterapie

  • Tratamentul complet si complex al cariilor si durerilor dentare; tratamentul se efectueaza sub anestezie locala, fara dureri, folosindu-se materiale si tehnologie de ultima generatie
  • Obturatii fizionomice fotopolimerizabile
  • Tratamentul hipersensibilitatii dentare
  • Utilizarea de bio-materiale sub obturatiile coronare, pentru conservarea vitalitatii dintelui
  • Obturatii radiculare folosind tehnici moderne, de condensare si materiale de sigilare neiritante
  • Tratamentul complet si complex al cariilor si durerilor dentare; tratamentul se efectueaza sub anestezie locala, fara dureri, folosindu-se materiale si tehnologie de ultima generatie.

Tratamentul modern al cariei dentare presupune indepartarea stricta a dentinei cariate – principiul preparatiilor minim-invazive – si a obturarii (plombarii) cavitatiilor rezultate. In tratamentele clinicii noastre, valorile omniprezente sunt: rezistenta si estetica.

Obturatiile cenusii din amalgam, cu care am fost obisnuiti in trecut si care nu mai sunt demult folosite in clinicile moderne, au fost inlocuite de obturatiile din rasini compozite si de cele Inlay si Onlay din portelan.

Obturatiile din rasini compozite: rasinile compozite sunt un amestec de plastic de culoarea dintelui umplut cu sticla (dioxid de siliciu) si datorita proprietatiilor lor, plombele realizate din acest material sunt rezistente, durabile si create pentru un zambet cat mai natural.

Inlay-uri si Onlay-uri din portelan: plombele albe de portela, numite si inlay sau onlay sunt frumoase, rezistente si de lunga durata. Desi pretul este similar cu cel al inlay-urilor sau onlay-urilor din aur, ca multe alte lucruri din viata, cu cat sunt mai valoroase, cu atat sunt mai costisitoare, dar ele merita cu adevarat daca se doresc plombe solide, albe, estetice.

For a perfect smile

+40 766 407 782