Implant dentar profesional

Experti si implanturi de top la preturi decente!

Dr. Serban Atanasiu - Specialist Implantologie DentaraIn cele mai multe cazuri, implanturile dentare reprezinta cea mai buna solutie pentru lipsa dintilor, prezentand o multime de avantaje.
Acestea arata si se simt exact ca si dintii naturali, prevenind in acelasi timp resorbtia osoasa si retragerea gingiei, intrucat se integreaza perfect in structura osoasa proprie.
In cadrul clinicii noastre beneficiati de serviciile unuia dintre cei mai apreciati medici implantologi, cu o experienta vasta in domeniul tratamentelor implantologice realizate cu o rata de success de 100%, si anume, Dr. Serban Atanasiuultraspecializat in implantologie dentara!
La Premium Dental folosim cele mai bune implanturi si cele mai avansate echipamente cu tehnologie de ultima ora!

Programeaza-te la    +40 766 407 782   pentru   consultatie de specialitate gratuita !

 
Lista preturi implanturi dentare

Alpha Bio©

Bredent Classic©

Bredent Sky Blue©

Sweden Martina©

Anthogyr©

400

550

650

700

750

pret implant dentar alpha bio ieftinInclude bontul protetic!
Implant dentar de calitate
Produs in Israel
vezi detalii
pret implant dentar bredent ieftin Implant dentar premium
Produs in Germania
vezi detalii
pret implant dentar bredent ieftin Implant dentar premium
Produs in Germania
vezi detalii
implanturi-dentare-sweden-martina Implant dentar premium
Produs in Italia
vezi detalii
pret implant dentar anthogyr Implant dentar premium
Produs in Franta
vezi detalii

* Se ofera garantie pentru implanturi!

Pentru informatii suplimentare sunati la   +40 766 407 782

Ce este un implant dentar?

Implantul dentar reprezinta radacina unui dinte artificial ce urmeaza a inlocui dintele lipsa de pe arcada. Materialul din care este realizat este titanul, material 100% biocompatibil. Implantul dentar este de fapt un surub de titan care este plasat prin tehnici speciale la nivelul osului maxilar/mandibular pentru a inlocui dintele/dintii lipsa de pe arcada. Terapia pe implante de obicei necesita cateva etape impartite pe o durata mai lunga de timp, in jur de 3-9 luni. Dupa aceasta perioada implantul este acoperit cu un bont de vindecare si o coroana provizorie care are rolul de a conforma gingia si a favoriza protezarea definitiva ulterioara. Exista si posibiltatea plasarii unui implant imediat dupa extractia dintelui bolnav, tehnica folosita pentru a reduce timpul de tratament si a conserva osul care va primi implantul; in aceeasi sedinta pacientul poate primi si coroana provizorie-protezare imediata. Acestea sunt ultimele tehnici din implantologie, folosite cu succes in toata lumea.

Exista pacienti care au suferit extractii dentare in urma cu mult timp unde cantitatea si calitatea osului este scazuta. Pana de curand in aceste cazuri implantele dentare erau contraindicate.Tehnicile moderne permit inserarea de implante chiar si in aceste cazuri, pacientul fiind supus in prealabil unei interventii chirurgicale de aditionare osoasa-bone grafting, sinus lift. Clinica noastra foloseste in operatiile de implantologie un aparat de ultima generatie PIEZOSURGERY, care creste siguranta actului operator atat pentru medic cat si pentru pacient, este minim traumatizant, ofera un confort sporit postchirurgical fata de tehnicile clasice folosite in implantologie. Piezosurgery are indicatii in operatiile de elevare a sinusului maxilar fara lezarea membranei sinuzale, operatii de inserare a implantelor in oasele maxilare inguste (splitting), augumentari osoase, extractii dentare atraumatice.

Care este rata de succes a unui implant dentar?

Rata de succes inregistrata la pacientii cu implante este de 98-100%. Rata de succes variaza in functie de starea de sanatate a pacientului (implantele dentare sunt contraindicate la pacienti cu afectiuni hepatice, metabolice, cardiace grave, renale), tehnica operatorie, calitatea si cantitatea osului si cel mai important igiena pacientului. Daca sunt ingirijite corect, implantele dentare pot dura toata viata. Este necesar ca pacientul sa vina regulat la control. Se considera ca implantele dentare au cea mai mare rata de succes dintre toate tratamentele stomatologice. Implantele dentare nu se cariaza, dar atunci cand igiena orala nu este corecta se poate dezvolta periimplantita, afectiune ce poate duce la infectarea tesutului din jurul implantului si ulterior la pierderea lui. Riscul de perimiplantita este crescut la fumatori si la pacientii cu igiena orala deficitara. Riscul de pierdere a unui implant apare datorita unei igiene orale incorecte, la fumatori, datorita unei tehnici operatorii incorecte, protezare imediata atunci cand nu este cazul, cantitate si calitate osoasa scazuta.

Avantajele implanturilor dentare

  • inlocuirea unui dinte lipsa se face printr-o singura coroana si nu prin 3, ca in cazul puntilor clasice
  • nu se sacrifica integritatea dintilor vecini
  • pacientii purtatori de proteze mobile pot beneficia de lucrari fixe
  • estetic – lucrarile pe implante arata identic cu dintii naturali
  • previn retractia gingiilor si resorbtia osului
  • cea mai buna alegere, rata de succes fiind cea mai mare fata de alte tratamente stomatologice.

Vezi lista completa de preturi pentru servicii stomatologice.

For a perfect smile

+40 766 407 782